Magazin

ā˜…ā˜…ā˜…ā˜…ā˜†

Care sunt cele mai bune marci de rucsacuri urbane?

Exista nenumarate marci de rucsacuri urbane, dar doar cateva se disting de restul, aceste marci va vor suna cu siguranta cunoscut.

Fjallraven, excelenta minimalista suedeza.

Acesta este probabil unul dintre cele mai recunoscute branduri de rucsacuri urbane unisex - mergeti in orice capitala si nu va trebui sa asteptati mult pana cand veti vedea mai multe persoane care poarta acest brand.

Linia de rucsacuri Kanken este renumita la nivel international, cu peste 50 de culori diferite din care puteti alege.

Una dintre valorile de baza ale marcii este sustenabilitatea, asa ca, daca doriti sa aveti grija de mediul inconjurator, puteti avea incredere ca marca incearca sa aiba o amprenta ecologica foarte mica.

Mai mult, angajamentul lor merge mai departe, deoarece nu folosesc fluorocarburi, in ciuda versatilitatii lor, din cauza impactului negativ al acestora asupra mediului. Kanken este rucsacul urban perfect daca esti interesat de durabilitate pe termen lung si daca dimensiunea nu este atat de importanta.

Eastpak, prototipul versatilitatii americane.

Eastpak clasifica rucsacurile urbane in functie de utilizarea lor principala:

Rucsacuri de studiu pentru depozitarea unui laptop.

Rucsacuri de calatorie pentru transportul in cabina.

Rucsacuri pentru uz sportiv.

De asemenea, au categorii specifice, daca va preocupa spatiul sau dimensiunea.

Cel mai cunoscut rucsac urban al brandului este rucsacul Padded Pak'r, care este captusit in interior si pe curele.

De-a lungul celor 40 de ani de cand se afla pe piata, acest rucsac a avut peste 2.000 de modele. Cel mai clasic model al lor are peste 150 de culori si modele diferite, asa ca nu veti putea gasi unul care sa va placa!

Acestia folosesc materiale reciclate pentru a-si confectiona rucsacurile, iar atunci cand acest lucru nu este posibil, folosesc materiale obtinute la standarde inalte de calitate. Cu o garantie a produselor de pana la 30 de ani (da, ati citit bine, 30 de ani), este clar ca rezistenta si durabilitatea sunt elemente cheie pentru acest brand.

Johnny Urban, un design german foarte flexibil.

Cine ar putea reprezenta mai bine rucsacurile urbane decat brandul cu "urban" in numele sau?

80% din produsele sale fac parte din linia Eco series, adica rucsacuri realizate din materiale reciclate, produse prin metode de reciclare care economisesc un procent ridicat de apa si energie in comparatie cu metodele traditionale.

Unul dintre ele este rucsacul Aaron, disponibil in 6 culori si realizat din sticle de plastic reciclate. Are un design minimalist, foarte functional, deoarece partea superioara poate fi derulata si astfel se poate mari spatiul disponibil in interior, configurand functia rolltop. In plus, materialele sale sunt hidrofobe, astfel incat rucsacul este usor de curatat.

Accepti cookies? Citeste mai mult